viernes, 24 de febrero de 2017

Google Imatges

El que hem fet després d'haver aconseguir la imatge a partir de l'elecció dels cinc colors és fer una búsqueda al Google imatges de qualsevol que teniem a l'ordinador i repetir el procés. Les imatges que hi apareixien son aquestes:


TinEye Labs

En primer lloc, el que hem fet ha sigut entrar a la pàgina "TinEye Labs"  i despres del procés ( explicat a l'entrada del blog) la imatge que he obtés és la següent:


Divendres 24 de febrer

Molt bona vesprada a tots,
La classe d'avuí ha començat d'una forma molt dinàmica ja que haviem de buscar al programa "TinEye Labs" i crear una imatge formada per moltes menudes a partir d'una selecció de colors. A continuació, la hem pegat al paint per poder guardar-la i posar-la al blog.

  

Una vegada teniem aquesta imatge, el que haviem de fer era buscar al Google Imatges una imatge qualsevol de les que tenim a l'ordinador i repetir el mateix procediment al paint per posteriorment poder adjuntar-la aci. Les imatges que m'han eixit al fer la búsqueda son les següents:

Finalment, hem creat a partir de Google Drive un formulari que hauran de contestar els 5 companys als que hem enviat el correu.
María.

viernes, 17 de febrero de 2017

Divendres 17 de febrer

Hola, molt bona vesprada a tots!
La classe d'avuí ha començat amb un poc de teoria com les anteriors.
Primerament, una explicació de les noves alfabetitzacions en els mitjos i els diferents interessos econòmics, inversions e innovacions tecnològiques en educació van per darrere de les existents en el món de l'oci, economia i altres sectors.
Despres, una diferència entre lo public i lo privat i la competència comunicativa. A més d'una sèrie de vídeos on es podia veure allò que ens han explicat.
Finalment, hem afegit al blog el treball de Creative Commons pujat a l'aula virtual mitjançánt un enllaç i crear un calendari per posteriorment afegir-lo al blog amb totes les dades importants d'entregues de l'assignatura.
Espere que us resulte interessant tot allò que escric al blog cada setmana.
Fins prompte!
María


miércoles, 8 de febrero de 2017

Dimecres 8 de febrer

Hola a tots!
Avuí hem tingut una classe molt completa ja que a més de repassar el que haviem fet el dia anterior i seguir un power i vídeos on se'ns explicava l'evolució de les noves tecnologies, hem completat el blog i hem realitzat tasques noves i desconegudes per a tots. Aquestes tasques han sigut: afegir diferents gadgets ; com els blogs dels companys, una imatge i una frase que ens definixca.
En definitiva, puc dir-vos que estic aprenent a un ritme prou rapid i que m'agrada tot el que hem fet fins ara.
Anire informant-vos com sempre.
Fins prompte!
María.

Divendres 3 de febrer

Hola, molt bona vesprada!
El passat divendres varem tindre la primera classe de l'assignatura a l'aula d'informàtica i encara que al principi anavem un poc perduts, vam aprendre diverses coses, com crear un blog i alguna de les seues funcions. Entre elles, adjuntar a l'entrada un video o un document de presentació, ajustant les mesures d'aquest per aconseguir una millor estètica i ordre del blog.
Anire informant-vos del que fem poc a poc.
Fins prompte! 
María.




 

viernes, 3 de febrero de 2017

PRESENTACIÓ PORTAFOLI


QUÈ ÉS I PER A QUÈ S'UTILITZA UN PORTAFOLI?
A continuació us deixe una presentació realitzada per Esther Campos on podreu conèixer la resposta de la pregunta que es planteja en aquesta entrada del blog. Segurament us serveixi molt.


Portafolio Electronico from esther campos

Fins el proper dia!
María. 

TUTORIAL DE BLOGGER


Hola de nou!
Aci us deixe un vídeo on ens mostra prou clar com s'ha de crear un blog.
Espere que us sigui d'ajuda. 
 María.

PRESENTACIÓ

Bona vesprada!
Sóc María Camarasa, alumna del Grau de Magisteri en Educació Primària.
He creat un blog per primera vegada a l'assignatura de "Programari i Maquinari en contextos educatiu" per poder compartir amb vosaltres diverses activitats realitzades durant el curs, a més d'alguns materials d'interés.
Atents a les novetats!
Ens veiem prompte.
María.