jueves, 18 de mayo de 2017

Dimecres 17 de maig

Hola a tots per última vegada,
Una vegada acabada l'assignatura de Programari i Maquinari, he de dir que ha estat una experiència molt enriquidora i sorprenent perquè a principi de curs no m'imaginava que aprendria tantes coses interessants per al meu futur com a docent, ja que hem pogut conèixer programes, pàgines i formes de treballar innovadores i utils per a treballar amb xiquets a l'aula i prepar diferents materials. Així doncs, valore la assignatura molt positivament. A més, he creat aquest blog, cosa que mai havia fet abans.El he utilitzat com una espècie de diari virtual on podia escriure a més del que anavem fent, com em sentia realitzant cada tasca i pot ser algun dia continue escrivint perquè em resulta a més d'entretingut, util.
Gràcies a tots i fins la pròxima!
María.

martes, 16 de mayo de 2017

Divendres 12 maig

Bona vesprada a tots,
Avuí hem estat treballant a la pàgina de "Eduloc" i fent recerques sobre un lloc escollit anteriorment.
Gràcies i fins prompte!
María.

viernes, 5 de mayo de 2017

Divendres 5 de Maig

Molt bona vesprada a tots!
Avuí hem treballat per grups la tasca dels codis QR, al meu grup ens ha tocat Londres i hem buscat els llocs més coneguts i més importants, menjars, música i artistes coneguts, a més, d'imatges i explicacions en anglés.
Fins prompte!

Divendres 28 Abril

Hola a tots!
He estat un poc desconecatada del blog les últimes setmanes per les vacances de Setmana Santa, així que torne de nou per a seguir fins a final de curs.
La classe d'avuí hem estat a l'aula de la planta dos, és a dir, l'aula normal on no tenim els ordinadors perquè hem estat exposant els treballs de la "webquest" per grups. També se'ns va explicar la tasca que realitzarem a continuació d'aquesta relacionada amb els cods QR.
Fins la propera setmana!